Gökce Karataş İlköğretim Okulu

1996 yılında temeli atılan okulumuz 1998-1999 öğretim yılının Şubat 1999 tarihinde eğitim öğretime açılmıştır.

Okulumuza adı verilen GÖKÇE KARATAŞ 15 Mart 1975 tarihinde Ankara’da doğdu.İlk, orta ve lise öğrenimi Ankara’da tamamlandıktan sonra Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümünde öğrenimine devam etti. Mezun olacağı yıl 21 Aralık 1997 günü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiştir.

Okulumuzun yapımında ve donanımında büyük emeği geçen anne Gökçe Karataş Vakfı Başkanı Sayın Nebahat KARATAŞ ve baba Sayın Nevzat KARATAŞ her zaman maddi ve manevi katkılarda bulunmuştur. Okulumuzun yeşil alan düzenlemeleri, Bilgisayar Laboratuarı, Konferans Salonu ve Kütüphanenin yapımında yardımlarını esirgememişlerdir.

Okulumuzun 24 derslikli, 1 Fen Bilgisi Laboratuarı, 1 İş Atolyesi, 1 Ev Ekonomisi Atolyesi, 1 Kütüphane, 1Bilgisayar Laboratuarı, 1 Bilgi-Teknoloji sınıfı, 1 Konferans Salonu, 1 Sığınak, 1 Anasınıfı, 1 Rehberlik Odası, 1 Müdürve 1 Müdür Yardımcıları Odasından ibarettir.  Bahçemizde çok amaçlı futbol, basketbol, voleybol ve tenis halı sahası da mevcuttur.